Solid Zorg & Welzijn

Adres Emdenweg 3
Postcode + plaats 9723TA Groningen   
Contact
www.solid-zw.nl/
info@solid-zw.nl

Beschrijving

Solid Zorg en Welzijn is een kleine zorgaanbieder in de stad Groningen. Het werkgebied van Solid is de Provincie Groningen, in overleg zijn er mogelijkheden in Noord Midden Drenthe.

Solid biedt ambulante begeleidingstrajecten aan waarbij het vergroten van de zelfredzaamheid centraal staat, cliënten geactiveerd worden en waarbij gezamenlijk wordt toegewerkt naar optimaal functioneren en actieve deelname aan de maatschappij. Naast ambulante begeleiding is Solid inzetbaar voor aanvullende diensten. Kijk bij het zorgaanbod voor meer informatie.

Er is sprake van ruime werkervaring binnen de sector, een breed netwerk en contacten met ketenpartners in het kader van de samenwerking. Hierdoor is Solid in staat om op alle leefgebieden perspectief te bieden en snel te kunnen schakelen. Een stap harder indien nodig, een stap terug waar mogelijk is hierbij de insteek.

Solid richt zich met name op complexe hulpvragen, ad-hoc/crisisinterventies en intensieve begeleidingstrajecten, eventueel met gedwongen kaders. Daarnaast richt Solid zich op de inzet van sport als onderdeel van traject en als middel om ingezet te worden. Het sporten (met name kickboksen of boksen) als middel inzetten om cliënten te activeren wordt als zeer positief ervaren. Het boksen is geen doel op zich maar draagt sterk bij aan het vinden van aansluiting waardoor vaak beter en efficiënter invulling gegeven kan worden aan het hulpverleningstraject.

Er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat een vertrouwensrelatie de basis is voor een helpend traject en dat ieder mens een eerlijke kans verdient op deelname aan de maatschappij.


 TariefEenheidFrequentie 
Ambulant
Individuele begeleiding basis€ 70.00uurTotaal binnen geldigheidsduur of tijdsonafhankelijk
Individuele begeleiding specialistisch€ 90.00uurTotaal binnen geldigheidsduur of tijdsonafhankelijk


avatar