Madelies BV

Adres Westerstukken 24
Postcode + plaats 9761LH Eelde   
Contact 0653442438
madelies.nl
Info@madelies.nl

Beschrijving

Madelies bestaat uit Marlies Sparreboom, GZ-psycholoog en Joost Madern, systeemtherapeut, en bestaan nu drie jaar. Met veel plezier en trots presenteren wij ons aanbod.



Kinderen leren en ontwikkelen zich, door experimenteren en uitproberen. In onze aanpak staat creativiteit en vernieuwing dan ook centraal. Wij bieden kortdurende succesvolle hulp aan kinderen die het moeilijk hebben op school en/of thuis, én hun ouders en leerkrachten. We werken in de hele provincie Groningen. Ons aanbod is oplossings- en systeemgericht: dat wil zeggen dat we samen op zoek gaan naar krachtbronnen, die het kind, zijn ouders en de leerkracht kunnen inzetten om hun doelen te bereiken.

Onze specialisatie is Multi Family Therapy: we werken het liefst met meerdere gezinnen tegelijk, zodat men elkaar kan steunen, helpen en op ideeën kan brengen. Herkenning en erkenning van ouders en leeftijdsgenoten onderling is vaak vele malen effectiever dan andere vormen van hulpverlening.


 TariefEenheidFrequentie 
Ambulant
Individuele behandeling specialistisch€ 107.40uurTotaal binnen geldigheidsduur of tijdsonafhankelijk
Intensief ambulant
Systeemtherapie€ 108.45uurTotaal binnen geldigheidsduur of tijdsonafhankelijkGeen goedkopere aanbieders beschikbaar
Specifieke doelgroepen
Specifieke doelgroepen 3 Behoud van en Toeleiding naar onderwijsdeelname (deelproduct jeugdhulp)€ 70.50uurTotaal binnen geldigheidsduur of tijdsonafhankelijkGeen goedkopere aanbieders beschikbaar


avatar